Maminčin králík v hořčičné omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenMaso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách, poté maso vyjmeme, na tuk dáme cibuli a podlijeme trošku vývarem a krátce povaříme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 417 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,59 g |
– nenasycené | 0,85 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 52 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách, poté maso vyjmeme, na tuk dáme cibuli a podlijeme trošku vývarem a krátce povaříme.…
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější