Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýta vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pantátova masová směs

Pantátova masová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky a ty následně na nudličky. Maso osolíme a dáme do misky, ve které jej smícháme s dávkou koření „Pantátův špek“ a necháme v chladu…

Colombo65

45 min

Vepřové na česneku a balsamico

Vepřové na česneku a balsamico

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme a rozdělíme na 20 menších kusů. Do každého kousku uděláme dva zářezy špičkou nože a prošpikujeme celými stroužky česneku, k jednomu vždy vložíme i…

Vepřové na víně a medu

Vepřové na víně a medu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením. Na sádle si osmahneme…

nofrona

120 min

Žraločí ploutve 2

Žraločí ploutve 2

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Libové vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme paprikou a lehce kari (v původním receptu je ještě dle chuti grilovací). V misce rozšleháme vejce,…

Vepřové nudličky s kapary

Vepřové nudličky s kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme, opepříme, smícháme s hořčicí a olejem. Necháme 2 hodiny v pokojové teplotě uležet.Rozehřejeme pánev s olejem a nudličky…

mika59

25 min

Tatarské maso

Tatarské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso z kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso rychle osmahneme po obou stranách. Podlijeme…

Pikantní vepřové kostky

Pikantní vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme.Přidáme maso, které osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme.Pak maso vyjmeme, přidáme…

RubyRom

100 min

Kaťák s houbami

Kaťák s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční katův šleh je jedním z mnoha oblíbených pokrmů v naší gastronomii. V této variantě "kaťáku" jsou přidány čerstvé houby a dodají mu tak úžasnou vůni a chuť. S…

mika59

60 min

Špachtličkové vepřové kostky

Špachtličkové vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kýta je čistá svalovina bez jakýchkoli tučných částí. Nejčastěji se z ní připravují řízky, nebo se peče se v troubě. V tomto případě je výpek použit na omáčku, která…

Chlebajez

140 min

1 16 17 18 19 20 27