Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýta z divočáka - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie434 kJ /
104 kcal
Bílkoviny22,10 g
– z toho živočišné bílkoviny22,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,70 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené1,13 g
–– mononenasycené0,59 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Perkelt z divočáka

Perkelt z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do…