Kynutý koláč s ovocem a drobenkou
Recept ještě nebyl hodnocenVe velké míse smícháme droždí, cukry, mouky a sůl. Rostlinné máslo rozpustíme a nalijeme do něj mléko. Počkáme, dokud směs nevychladne cca na 37°C a poté jí vlijeme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 527 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve velké míse smícháme droždí, cukry, mouky a sůl. Rostlinné máslo rozpustíme a nalijeme do něj mléko. Počkáme, dokud směs nevychladne cca na 37°C a poté jí vlijeme do…
Tento pokrm nabízí dokonalou rovnováhu mezi lehkostí a sytostí, kdy každé sousto přináší kombinaci svěžích rajčat a jemného lilku, obaleného v hladké omáčce. Tento…
Klobouky očistěte, ingredience na marinádu smíchejte a nalijte do sáčku či krabičky. Vložte houby, promněte a dejte marinovat do lednice. Teoreticky by mohlo stačit…
Veganská pomazánka je skvělým způsobem, jak využít sezónní zeleninu. Je ideální jako pomazánka na chleba, základ do sendvičů nebo přísada do různých pokrmů. Díky…