Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté vepřové plátky, pomalu vařené v aromatické omáčce, se rozplývají na jazyku. Pomalé vaření zajišťuje, že maso bude krásně měkké a dokonale prolnuté s chutí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 kJ / 6 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šťavnaté vepřové plátky, pomalu vařené v aromatické omáčce, se rozplývají na jazyku. Pomalé vaření zajišťuje, že maso bude krásně měkké a dokonale prolnuté s chutí…
Chlebíčky s bramborovým salátem, ozdobené vajíčky uvařenými natvrdo a majonézou, byly dominantou bufetů. Připomeňte si časy minulé a připravte tyto retro chlebíčky třeba…
Chlebíčky s bramborovým salátem, ozdobené vajíčky uvařenými natvrdo a majonézou, byly dominantou bufetů. Připomeňte si časy minulé a připravte tyto retro chlebíčky třeba…
Jak nápaditě a chutně pohostit své hosty? Co třeba vaječnou tlačenkou, se v sobě ukrytými celými vejci, které na řezu vykouzlí strukturu jarního Slunce. A zejména po…
Prvně jsem si udělala nálev smícháním vývaru s cca 2/3 prášku z mořských řas (to dá asi lžíci a půl +/-), sójovou omáčkou, polévkovou lžící sušeného česneku a šťávou z 1…
Kuřecí prsa rozkrojíme, mírně naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Na oba "prsní motýlky" položíme 2 plátky debrecínky, půlku vajíčka a jednu celou okurku. Vše…
Bramborové saláty mají mnoho podob a chuťových obměň. V tomto receptu najdete inspiraci na osvěžující letní verzi. K vařeným bramborům přidejte ředkvičky, cibulku a…
Jídelní rozmary slavných: Herečka Sandra Bullocková drží dietu šest dnů v týdnu, ten sedmý si dopřává božské arašídové sušenky
Hubneme s chutí! Které světové kuchyně jsou ty nejzdravější?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička