Broskvový džem s levandulí a se skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenSladké a šťavnaté broskve jsou ideální na přípravu džemu. Ten můžeme připravit na dva způsoby. Jednu část ochutíme výrazněji - přidáme rum a skořici, druhá část bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sladké a šťavnaté broskve jsou ideální na přípravu džemu. Ten můžeme připravit na dva způsoby. Jednu část ochutíme výrazněji - přidáme rum a skořici, druhá část bude…
Prosátou hladkou mouku smícháme se sodou bikarbonou, případně práškem do pečiva, dáme špetku soli, přisypeme promnuté sušené levandulové květy.Dvě vejce a oba cukry -…
Nejprve připravte těsto. Mouku s máslem zpracujte až do konzistence drobenky. Osolte, vlijte vodu a rychle zpracujte v hladké těsto. S křehkým těstem se musí pracovat…
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy? Trvanlivost prodlouží mrazák i mikrovlnka!