Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Amur zapečený s brambory a slaninou

Amur zapečený s brambory a slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Amura naporcujeme(obdobný recept může být i se sumcem) osolíme a opepříme. Brambory oškrábeme a nakrájíme. Poté klademe do vymazaného pekáče(můžeme udělat i jednotlivé…

Kotlíková polévka

Kotlíková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z hovězího masa, cibule, koření a bujonových kostek uvaříme vývar. Maso vyjmeme, vývar scedíme. Na sádle orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky. Mrkev, celer,…

Masové koule na bylinkách

Masové koule na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na masové koule smíchejte všechny ingredience a řádné promíchejte. Vytvarujte koule - jde to pěkně, když si ruce namočíte do vody. Aby držely lépe tvar při smažení,…

Vepřové ocásky na rozmarýnu

Vepřové ocásky na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Do ocásků vetřeme sůl, česnek a mletý římský kmín, na pekáči přidáme na měsíčky pokrájenou bílou cibuli, několik snítek rozmarýnu a libečku, podlijeme a pečeme přikryté…

Žebrákova chlebová haše

Žebrákova chlebová haše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Chleba si nakrájíme na kostky, zalijeme horkým vývarem a necháme tekutinu vsáknout. Na sádle si zpěníme cibuli se slaninou, přidáme mraženou zeleninu a necháme asi 5…

Balkánská houbová polévka

Balkánská houbová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slovo Balkán pochází z turečtiny, kde znamená pohoří. Tomuto zeměpisnému určení odpovídá i složení jejich kuchyně. Jedná se většinou o jídla jednoduchá a ze surovin,…

Slaný velikonoční koláč

Slaný velikonoční koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

K přicházejícím svátkům jara patří také čerstvé bylinky. Slaný koláč se sýrovou náplní, uzeným masem a slaninou, je plný libečku a petrželky. Nezbývá jen, než se s chutí…

teta.verca

40 min

1 2 3