Lín na slanině
Recept ještě nebyl hodnocenLína vykucháme a očistíme. Osolíme zvenku i zevnitř, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny lína vložíme několik snítek petrželové naťě.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 608 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lína vykucháme a očistíme. Osolíme zvenku i zevnitř, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny lína vložíme několik snítek petrželové naťě.…
Očištěné líny osušíme, důkladně prosolíme. dovnitř ryby dáme šťávu z limetky, posypeme indickým kořením. Na závěr poprášíme lehce hladkou moukou. Vložíme do pekáče,…
Vykuchané líny neškrábeme ani neumýváme, aby na jejich kůži zůstal přirozený sliz. Stočíme je do téměř kruhu a svážeme jim hlavu co nejblíže k ocásku. Polijeme je…
Ryby omyjeme, nasolíme zevnitř i zvenku, prokapeme šťávou z limetky a necháme chvíli odležet.Smichame mouku s morskou soli a ryby v mouce poradne cele obalime. Na plech…
Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…