Malinový cheesecake
Recept ještě nebyl hodnocenTento nepečený dezert je z máslových sušenek a lehkého sýrového krému, ochuceného malinovou marmeládou. Oč je jeho příprava jednodušší, o to je požitek z jeho konzumace…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento nepečený dezert je z máslových sušenek a lehkého sýrového krému, ochuceného malinovou marmeládou. Oč je jeho příprava jednodušší, o to je požitek z jeho konzumace…
I když paprika chutná skvěle i čerstvá, pečení její chuť a vůni ještě zvýrazní. Z pečené papriky a cizrny můžeme připravit lahodnou pikantní pomazánku. V jemné variantě…
Rukolu spařte ve vroucí osolené vodě. Slijte do cedníku a následně zchlaďte ve studené vodě. Přeceďte.Nechte okapat, vymačkeje vodu (ale jen tak, aby byla rukola vlahá,…
Rukolu spařte ve vroucí osolené vodě. Slijte do cedníku a následně zchlaďte ve studené vodě. Přeceďte.Nechte okapat, vymačkeje vodu (ale jen tak, aby byla rukola vlahá,…
Do polévkového talíře uděláme silnou rozpustnou kávu. Ve větší mísce utřeme vanilkový cukr s Lučinou. V jiné misce vyšleháme šlehačku a přidáme k Lučině. Sušenky…
Okurky nakrájíme na půl cm silná kolečka a vykrojíme do libovolného tvaru. Na kytičku přilepíme kousíčkem Lučiny kolečko ředkvičky na to opět kousek Lučiny a …
Hrášek spolu s troškou smetany umixujeme dohladka (můžeme nahradit i mlékem nebo vodou - jde jen o to, aby se mixoval snáze) a pomalu (nejlépe ručně) promícháme s…
Tvaroh utřeme se všemi přísadami a mažeme na chlebíčky nebo jednohubky. Je to pro rychlé pohoštění.
Očištěné ředkvičky nahrubo nastrouháme. Máslo vyšleháme s Lučinou a tvarohem. Uzený sýr také nastrouháme a vše smícháme dohromady. Bylinky nasekáme na jemno, přidáme do…
Předvařenou řepu nastrouháme na větší slzičky, osolíme a přidáme balzmikový ocet dle chuti.Vmícháme najemno nastrouhaný čerstvý zázvor. Nakonec přidáme nakrájenou…
Debrecínskou pečeni pokrájíme na kousky a tyčovým mixerem pomixujeme. Nasekáme najemno stonky řapíkatého celeru, papriky a cibulku. V misce rozmícháme Lučinu s 1 lžící…
1. Listové těsto rozválejte tak, abyste získala obdélník vysoký asi 1,5 cm. Rozkrájejte ho na 10 čtverců a do každého vykrojte vykrajovátkem kulatý otvor. 2. Čtverce…
V míse utřeme lučinu a sýr Želetavu.Přidáme Ramu a našleháme.Přidáme Rodelé, promícháme.Přidáme ořechy a zamícháme. Přisolíme.
Všechny uvedené ingredience ( tvaroh, lučina, máslo a jogurt ) zamicháme do hladka, zeleninku pokrájíme na malé kousky, smícháme s nastrouhaným řapíkatým celerem a…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, potom přidáme ostatní ingredience a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a ušlehaný sníh. Pečeme 20 min…
Smícháme Lučinu s tuňákem a hrubozrnnou hořčicí.Přidáme nakrájené papričky jalapeňo a rajčátka.Vše dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem.
Brambory uvaříme den předem ve slupce. Druhý den brambory zbavíme slupky a nastrouháme je na jemno. Dáme na vál, přidáme vajíčko, žloutek, mouku, krupičku, osolíme a…
Připravíme mísu, do které dáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, k ní přidáme všechny tuňáky, které jsme předem slili. Dále přidáme měkký tvaroh, lučinu, hořčici,…
Nenáročné jídlo, které zvládne připravit i student na kolejích. Uvařené těstoviny podáváme s omáčkou z rajčat. Na její základ použijeme cibuli, česnek a cherry rajčata.…
Výbornou jemnou pomazánku z Lučiny, jogurtu a vajec ochutíme pikantními ředkvičkami a čerstvými bylinkami. Namazaná na čerstvém pečivu poslouží jako chutná a rychlá…
Listové těsto je "záchranář" při přípravě pohoštění. Mějte ho vždy doma v chladničce, nebo mrazáku. S pomocí pár surovin pak vykouzlíte výborné jídlo i s nádechem…
Co vyzkoušet nějakou novou pomazánku, po které se bude olizovat nejedna návštěva? Na tento recept budete potřebovat pouze 3 ingredience a pokud nebudete mít třeba lučinu…
Drobné slané koláčky s výbornou zeleninovou náplní zaujmou na oslavách, nebo je můžeme podávat jako pohoštění pro návštěvu. Díky pečenému česneku a řepě chutná náplň…
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
5 skvělých vychytávek, jak prakticky nakrájet meloun: Vytvoříte z něj nanuky, ozdoby i korpusy na dort
Byliny v kuchyni: Zhubněte pomocí kopřivy! Žahavá rostlina je skvělá na odvodnění