Tvarohové noky s jahodovým rozvarem
Recept ještě nebyl hodnocenSladké tvarohové noky, obalené ve směsi z perníku a ovesných vloček, podávané s jahodovým rozvarem, jsou velice delikátní záležitostí. Jejich příjemná chuť vám zlepší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 396 kJ / 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 2,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sladké tvarohové noky, obalené ve směsi z perníku a ovesných vloček, podávané s jahodovým rozvarem, jsou velice delikátní záležitostí. Jejich příjemná chuť vám zlepší…
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná