Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Madeira - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie418 kJ /
100 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Omáčka  Madeira

Omáčka Madeira

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčka Madeira je vlastně základní demi-glace, která byla obohacena o Madeirové víno. Víno Madeira je silné dezertní víno, má sladkou, karamelovou chuť. Tato omáčka se…

Základní hnědá omáčka

Základní hnědá omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Základní silná omáčka, která se dá využít i na přípravu dalších pokrmů. Z kořenové zeleniny, uzeniny, kostí a vína připravíme omáčku, kterou po vychladnutí můžeme…

jan.alois

330 min

Zapečené kuřecí závitky

Zapečené kuřecí závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1-Na tento recept by boli najlepsie cerstve lesne hriby ( zasluzi si ) ale nemam .Pod ruku mi prisla jedna z dobrych nahrad svajciarske hnede... sampiony spravia tiez…

Nonya

50 min

Inspirováno Tournedos Rossini

Inspirováno Tournedos Rossini

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z vytemperované svíčkové uřízneme čtyři špalíky, ovážeme špagátem, opepříme a na másle zprudka opečeme jak jsme zvyklí; osolíme a uložíme v teple (zabalené v alobalu). …