Pomazánka z uzeného masa a karotky
Recept ještě nebyl hodnocenSýr utřeme s majonézou, přidáme umleté uzené maso, nastrouhanou karotku a křen, přisolíme a zlehka promícháme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sýr utřeme s majonézou, přidáme umleté uzené maso, nastrouhanou karotku a křen, přisolíme a zlehka promícháme.
Cejny vykucháme, odstraníme hlavu a ploutve a zbavíme šupin.Včetně kůže je dáme do vhodné nádoby a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Deko uvaříme podle návodu a horký…
Saláty z kuchyně našich babiček i maminek nejsou zrovna kaloricky úsporné, ale zato jsou chuťově vymazlené. Jednu z hlavních složek často tvoří majonéza, v lepším…
Obložené chlebíčky jsou vždy vítaným pohoštěním. Na plátky veky navrstvíme vidličkou bramborový salát, přidáme kornoutky z šunky a debrecínky, vejce, nakládanou okurku a…
Receptů na jednoduché pomazánky není nikdy dost. Vyzkoušejte tuto máslovou se sýrem, okurkami a jarní cibulkou. Při slavnostním pohoštění můžete ozdobit ještě kornoutkem…
Lehce štiplavé ředkvičky čerstvě vytažené ze záhonu dokonale osvěží každý salát. Přidejte k nim také aromatický celer a jemný sýr. Vše spojte jogurtem a majonézou,…
Tvarohová pomazánka se sýrem a pečivem, tvoří dokonalou dvojici pro rychlou večeři, nebo svačinu. Můžeme si jí doplnit ještě nějakou dobrou zeleninou, třeba rajčaty nebo…
Těstviny uvaříme, přecedíme a necháme vychladnout. Přidáme ostatní na kostičky nakrájené suroviny. Osolíme, opepříme a promícháme s majonézou a jogurtem. Dle chuti…
V míse smícháme vejce, mléko, rum a majonézu. Přidáme všechny sypké suroviny a pořádně promícháme. Těsto je jako hustší palačinkové.Rozehřejeme vyšší vrstvu oleje, lžíci…
Surimi oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a pokapeme citronovou šťávou. Celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, přidáme ho k surimi, osolíme a opepříme.…
Z uvařeného králíka obereme maso a pokrájíme na kousky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurku, sterilovanou zeleninu a dáme i část nálevu. Přidáme Tatarskou omáčku …
Den předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majolky, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si…
Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě. Oloupeme je a protlačíme na kostičky.Bokem uvaříme hrášek a mrkev, kterou nakrájíme na kostičky. Vejce též uvaříme na tvrdo a…
Maso nakrájíme na kostky nebo proužky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek nadrobno. Maso smícháme s majonézou, sójovou omáčkou a necháme dvě hodinky marinovat.Na…
Chuťovku ze známého fast food řetězce můžete snadno připravit i u vás doma. Tento kus hamburgeru bude o něco vyšší, než jak je známe. Dovnitř totiž dáme dvě masové…
Vepřová krkovice se dá připravit na mnoho způsobů. Maso naložíme den předem do marinády z česneku a worcesterové omáčky, bude tak po usmažení krásně křehké. Krkovici…
Smažená vajíčka jsou oblíbenou snídaní. Zkuste je však použít i do jiného pokrmu. Výsledkem bude jemná a vláčná pomazánka, kterou namažete na vaše oblíbené čerstvé…
Pomazánkou vyřešíme svačinu i večeři. Zároveň také ozvláštníme pohoštění na oslavě. Vyzkoušejte tuto vajíčkovou se salámem a zeleninou. Chuťově si ji můžete vyladit…
Dáte si sem tam na svačinu rádi salát s křupavým rohlíčkem a máte dost těch kupovaných, ve kterých najdete převážně jen kuřecí strojně oddělené maso? Řešení je snadné,…
Pomazánky jsou oblíbené nejen na běžné jídlo, ale také na slavnostní chlebíčky. V této pomazánce najdeme salám a vařená vajíčka, která jsou smíchána s oblíbenými…
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek…
Objevte kouzlo dvoubarevné majonézové bábovky, která spojuje jemnost a vláčnost dvou vrstev těsta s lahodnou chutí majonézy. Tato netradiční ingredience dodává bábovce…
Vajíčková pomazánka je jednou z nejčastěji připravovaných pomazánek napříč domácnostmi. Je sytá a plná dobrých surovin. Vajíčka, máslo a sýr dochutí drobně pokrájená…
Z prísad pripravíme klasické kysnuté cesto. Necháme vykysnúť a rukou tvarujeme guličky - žemličky s priemerom asi 3 cm. Uložíme na plech a upečieme. Necháme vychladnúť…
Matcha je superčaj, který můžete pít i jíst. Vyrobte z něj zdravé lívance nebo skvělý koláč
Hříšné trubičky cannoli: Jak doma připravit delikatesu ze sicilského harému? Zkuste to podle originálního receptu!
Rodinná večeře spojuje. Proč bychom se měli každý večer sejít u jednoho stolu?