Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenZ kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá paprika…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá paprika…
Ochutnejte tuto sytou polévku plnou bylinek a chutí. Polévku s doměkka uvařenou kapustou ochutíte voňavým libečkem a výborným medvědím česnekem. Na závěr je ještě třeba…
Polévka, která je schopná nahradit plnohodnotné jídlo na vás čeká v našem receptu. Luštěniny zasytí a jsou hodnotnou bílkovinnou složkou, zelenina a houby dodají chuť i…
Medvědí česnek zužitkujete při přípravě spousty různých pokrmů. Co třeba takové krásně dozlatova usmažené bramboráky? Zelený jarní poklad jim dodá zajímavou chuť a…
Tyto netradiční hutnější knedlíky se nejlépe hodí k masu na česneku. Připravíme je z housek, syrových brambor a dochutíme medvědím česnekem a majoránkou. Mimo sezónu…
Nákypy můžeme upéct jak ve sladké, tak i slané verzi. V tomto receptu připravíme druhou zmíněnou variantu. Zapracujeme do něj starší pečivo, houby, slaninu, sýr, lístky…
Slaný koláč, plněný špenátovou směsí a vajíčky vařenými natvrdo, můžete připravit nejen na Velikonoce, ale i kdykoliv v průběhu roku. Koláč je příjemně sytý a o…
Co s přebytkem rajčat? Upéct je. Takto plněná, mohou být také chutnou přílohou ke grilovaným rybám, sýrům nebo masu. Dobrá budou i do těstovin, salátu, nebo kuskusu.
Palačinky tradičně připravujeme zejména v jejich sladké verzi. V tomto receptu se však můžete inspirovat a připravit smažené palačinky plněné masovou směsí z vařených…
Jednoduché smažené cuketové placičky na způsob bramboráků připravíme velmi snadno. K dochucení použijeme česnek a majoránku. K placičkám podáváme dip ze smetany a…
Ptačinec žabinec je rostlina s bílými kvítky, která dokáže potrápit nejednoho zahrádkáře. Zároveň ale obsahuje mnoho vitamínů. Využijeme ji v karbanátcích plněných vejci…
Šťavnaté masové kuličky, plné výrazných koření a bylinek, se skvěle doplňují s ostrou a pestrou zeleninovou směsí, která dodá každému soustu správný říz. Tento pokrm je…
Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je…
Tento pokrm spojuje šťavnaté mleté maso s jemnou cuketou, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Karbanátky jsou skvělé jako hlavní chod, ale také jako rychlá a výživná…
Oblíbenou velikonoční hlavičku můžete v létě, kdy je sezona cuket v plném proudu, vyzkoušet připravit z této nízkokalorické zeleniny. Dozlatova upečená hlavička krásně…
Na žádné pouti či slavnostech nesmí nikdy chybět stánek s křupavými bramboráky. Připravit je můžete i z kedluben, rozdíl téměř nepoznáte. Jsou plné uzeného masa a krásně…
V létě se potýkáme s bohatou úrodou cuket a tak hledáme neustále nové inspirace, co z této chutné zeleniny připravit. Pokud k obědu připravíte zapečenou cuketu s mletým…
Máme pro vás tip na univerzální cuketovou směs, ze které připravíte jak nákyp, tak placičky. Pouze při přípravě nákypu přidejte prášek do pečiva. Podávejte nejlépe s…
V osolené vodě krátce povaříme do poloměkka brambory nakrájené na kostičky.Přidáme tmavou jíšku, kterou jsme udělali z tuku a hladké mouky, předem namočené houby, cuketu…
Pečené kuře, s nádivkou vonící po česneku a majoránce a křupavou kůrčičkou na povrchu, je ideálním víkendovým obědem, kterým se zavděčíte celé rodině. Kuře podáváme…
Pokud se vám v kuchyni sešly uvařené kroupy a houby, není nic jednoduššího než připravit kubu. Tento recept je obohacený o velkou dávku zeleniny, která pokrm velmi…
Pokud ještě váháte při nákupu patizonu, nabízíme Vám výbornou možnost, jak tuto zeleninu připravit. Skvělá polévka s plátky osmažených žampionů vás přesvědčí, že i…
Tento sytý pokrm nás překvapí spoustou chutí, které se pečením ještě zdůrazní. Sladkou dýni naplníme dobře ochucenou směsí hlívy ústřičné, mletého masa, bulguru a…
Lilková "smaženice" je chutná a jednoduchá alternativa k tradiční houbové smaženici, která překvapí svou sytostí a chutí. Najemno nakrájený lilek se smaží s cibulkou,…
Žabka otevřela další dvě nové prodejny
„Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent