České buchty
Recept ještě nebyl hodnocenKdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 466 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 47,50 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 42,50 g |
–– mononenasycené | 22,50 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Pěnové bonbóny mají většinou kombinaci barev, v tomto případě byly bílorůžové. Nejlépě nůžkami odstřihneme barevné od bílého. Růžové kousky bonbonů zastříkneme citronem…
Včelí úly, nebo také vosí hnízda, provoněné mandlovou esencí a ořechy, budou ozdobou na vánočním stole. Plněné vaječným likérem, máčené v bílé čokoládě, to je kombinace…
Velikonoční beránek nesmí chybět na našem svátečním stole. Podle tohoto jednoduchého receptu se jistě povede. Díky většímu množství vajec je beránek krásně nadýchaný.…
Zapneme troubu na 170°C a hlubší plech vyložíme pečícím papírem nebo podložkou (papír lehce pomažeme olejem, jde pak lépe stáhnout).Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky…
Zapneme troubu na 180 °C, plech 23x32 cm vyložíme papírem na pečení, prosejeme mouku s práškem a kakaem. Višně nasekáme na drobnější kousky.Vejce s cukrem ušleháme do…