Dort Bart Simpson
Recept ještě nebyl hodnocenBílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Korpus se dělaný ze tří plátů, naplněný vanilkovým krémem a čerstvými jahodami. Povrch je falešná marcipánová hmota. Ozdoby jsou všechny vlastní výroba.
Postupně upečeme 3 korpusy různé velikosti, podrobný postup na upečení korpusu je v poznámce. 1. korpus je z uvedeného množství, na 2. a 3. korpus uděláme těsto…
Na korpusy ušleháme dotuha sníh se špetkou soli a cukrem, všleháme postupně olej a žloutky a nakonec vmícháme mouku s kakaem (podrobněji odkaz viz odkaz v poznámce).…
Na plechu upečeme jednotlivé korpusy, necháme vychladnout. Změklé máslo ušleháme s cukrem a postupně všleháme vychladlý pudink uvařený ve vodě a mléce. Tmavá a…
Všechny ingredience dáme do mísy, cukr a mléko přesejeme, poté rukama spojíme a vznikne sypká směs. Tu vyklopíme na stůl a nachystáme si misku s vlažnou vodou. Pak už si…
Marcipánovou hmotu nakrájíme na malé kousky, přidáme vanilkový cukr, žloutky, sůl a vyšleháme metlami do pěny. Do sněhu z bílků zašleháme cukr. 1/3 sněhu vmícháme do…
Všechny ingredience dáme do mísy, cukr a mléko přesejeme, poté rukama spojíme a vznikne sypká směs. Tu vyklopíme na stůl a nachystáme si misku s vlažnou vodou. Pak už si…
Marcipánovou hmotu nakrájíme na malé kousky, přidáme vanilkový cukr, žloutky, sůl a vyšleháme metlami do pěny. Do sněhu z bílků zašleháme cukr. 1/3 sněhu vmícháme do…
Úžasný korpus na dortík jsem našla na Topkách, jen jsem ho upekla světlý a na plechu. Recept na falešný marcipán je taktéž z Topek, ovšem moje domácí pekárna nemá…
Ušleháme bílky se špetkou soli a cukrem do tuhého sněhu (musí dělat špičky).Do sněhu postupně všleháváme střídavě 5x žloutky a 5x olej, nakonec vmícháme mouku.Do formy…
Korpus upečeme podle návodu viz poznámka. Krém: Mouku rozmícháme v mléku, svaříme za stálého míchání do husté kaše a necháme vychladnout. Občas promícháme, aby…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 19cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku. Těsto nalijeme do 30cm dortové formy vyložené na dně…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku. Těsto nalijeme do 25cm dortové formy vyložené na dně…
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?