Tatranské štíty
Recept ještě nebyl hodnocenUpečieme si pláty: biely- rozdelíme vajíčka, bielky ušlaháme dotuha, žĺtky s cukrom, Herou, do ušlahaného dáme múku s práškom do pečiva a potom sneh. Dáme piecť na 180…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 992 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 10,20 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Upečieme si pláty: biely- rozdelíme vajíčka, bielky ušlaháme dotuha, žĺtky s cukrom, Herou, do ušlahaného dáme múku s práškom do pečiva a potom sneh. Dáme piecť na 180…
Byliny v kuchyni: Řeřicha chutí připomíná ředkvičky a je přímo nadupaná vitaminy. Jak si ji nejlépe užít?
Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky