Marinovaná kuřecí prsa s brusinkovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa prořízneme na 2 plátky a naložíme do hotové merinády. Necháme odležet (já jsem nechala celý den, ale není třeba). Maso opečeme na troše oleje a odložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí prsa prořízneme na 2 plátky a naložíme do hotové merinády. Necháme odležet (já jsem nechala celý den, ale není třeba). Maso opečeme na troše oleje a odložíme do…
Krůtí prsa nakrájíme na stejně velké kostky a promícháme s marinádou a dáme do chladu uležet - nejlépe do druhého dne. Do rozpálené pánve vložíme naložené maso, a prudce…
Vaječný koňak neodmyslitelně patří k Vánocům: Vyrobit si ho doma je hračka a stojí to jen pár korun
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky