Rychlý jablkový koláč s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenVýborný a rychlý koláček, který je plný jablek a voní po skořici. Těsto stačí smíchat v míse a vylít do koláčové formy, poklást jablky, přelít marmeládou s máslem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Výborný a rychlý koláček, který je plný jablek a voní po skořici. Těsto stačí smíchat v míse a vylít do koláčové formy, poklást jablky, přelít marmeládou s máslem a…
Vychlazené listové těsto rozválíme na průměr námi vybrané pečící formy. Vyválené těsto dáme do formy. Střed trochu propícháme vidličkou, převislé okraje odřízneme a…
Do ľubovolnej formy poukladáme detské piškóty,a polieváme s vaječným likérom.Potreme s jablkovým pirém,tvarohovou zmesou.Znovu piskóty,likér,piré,tvarohový zmes. …
Obyčejná cibule jako svatební dar? Ve středověku to byla obrovská pocta
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?