Hrnkový perník se švestkovou marmeládou
Recept ještě nebyl hodnocenHrnkové recepty jsou velmi oblíbené v našich kuchyních pro svoji jednoduchou přípravu. Perníky patří k těm, které máme na talířku nejraději. S očky povidel či marmeládou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hrnkové recepty jsou velmi oblíbené v našich kuchyních pro svoji jednoduchou přípravu. Perníky patří k těm, které máme na talířku nejraději. S očky povidel či marmeládou…
Všechny suroviny na perník smíchat ručně a ve vymazané a vysypané formě péct asi 40 minut.
Králíka si naporcujeme, opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Porce bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka sádlem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto…
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme sůl, vajíčka, mák, cukr, jedlou sodu, mouku, okapané, nadrobno nasekané švestky z poloviny kompotu.Propracujeme těsto…
Jídelní rozmary slavných: Herečka Sandra Bullocková drží dietu šest dnů v týdnu, ten sedmý si dopřává božské arašídové sušenky
Hubneme s chutí! Které světové kuchyně jsou ty nejzdravější?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička