Květákovo-kapustičkový nákyp
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme na droboučko. Slaninu na malé kostičky. Květák rozebereme na malé růžičky, kapustičky očistíme od vrchních nepěkných lístků a překrojíme na čtyři díly.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli nakrájíme na droboučko. Slaninu na malé kostičky. Květák rozebereme na malé růžičky, kapustičky očistíme od vrchních nepěkných lístků a překrojíme na čtyři díly.…
Takto naplněné a připravené plátky vepřové pečeně budou šťavnaté a velmi chutné. Zkuste je připravit třeba k nedělnímu obědu. Uvidíte, že sklidíte pochvalu a talíře se…
Takto naplněné a připravené plátky vepřové pečeně budou šťavnaté a velmi chutné. Zkuste je připravit třeba k nedělnímu obědu. Uvidíte, že sklidíte pochvalu a talíře se…
Krátce blanšírované fazolkové lusky, zapečené pod grilem s bylinkovým máslem a anglickou slaninou, jsou skvělou a velice chutnou přílohou k rybě, nebo hovězímu masu.…
MasterChef Česko na sladko: Jak zvládnout odpalované těsto a upéct perfektní věnečky?
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování
Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť