Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso drůbeží - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie428 kJ /
102 kcal
Bílkoviny23,30 g
– z toho živočišné bílkoviny23,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,19 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V tradiční polské kuchyni najdete podobné suroviny jako v naší české. Například bigos - jídlo, které zahřívalo lovce na zimních výpravách. V receptu najdete vepřové a…

spagetka

170 min

Maso "po čínsku"

Maso "po čínsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů.Pánev s olejem rozehřejeme…

Nadívaná jablka

Nadívaná jablka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme.…

past1978

60 min

Pekingské zavinuté  zelí

Pekingské zavinuté zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravte si rafinovaně ochucené masové závitky. Mohou být zabalené v listech kapusty, hlávkového, nebo jako zde, i pekingského zelí. Vynikající na oběd, či večeři. Ze…

hekute

50 min

Fazolový guláš

Fazolový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazolový guláš s klobásou a masem je snadný a rychlý na přípravu. Pokrm příjemně zahřeje, zasytí a tak si ho nejlépe vychutnáme samotný, nebo s krajícem čerstvého chleba…

bundada

50 min

Přírodní drůbeží

Přírodní drůbeží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na tuku osmahneme do sklovata cibulku, přidáme naklepané maso (není-li drůbeží, může být i vepřové), osmahnene z obou stran, přidáme nakrájené hříbky a rajčata sloupnuté…

Anna Kocikova

45 min

Činská omeleta

Činská omeleta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, přidáme ostatní koření a ingredience. Necháme proležet nejméně 3 hodiny v ledničce(nejlépe přes noc i několik dní). Děláme…

Drůbeží plněná sekaná

Drůbeží plněná sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso ochutíme solí, prolisovaným česnekem a kořením, přidáme vajíčko a strouhanku. Vše propracujeme a rozprostřeme na potravinářskou fólii. Poklademe plátky…

RubyRom

210 min

Drůbeží tlačenka

Drůbeží tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme. Kabanos a uvařena vejce…

Jurajda

80 min

Masové lívanečky

Masové lívanečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso nakrájíme na malé kostičky nebo nudličky. Dáme do mísy, přidáme všechny ostat¬ní přísady a vše řádně a pečlivě promícháme. Necháme do dru¬hého dne dole v lednici…

Kroupovka

45 min

Čína II

Čína II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso nakrájíme na nudličky,přidáme vejce,solamyl rozmíchaný v trošce vody,koření na čínu,zamícháme a necháme v misce asi půl hod.Zálivku si připravíme smícháním všech…

Jikotka

80 min

Rizoto z Balkánu

Rizoto z Balkánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rýži uvaříme jak jsme zvyklí-dělám v mikrovlnce a krk uvaříme v osolené vodě do měkka. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme česnek, papriku…

Bibinka

50 min

Anglická kari polévka

Anglická kari polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, mrkev a celer, za chvilku přidáme mouku, dosmažíme a dáme kari, zalijeme studeným vývarem. Vaříme půl hodiny, poté vložíme do…

Bibinka

50 min

1 2