Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso hovězí s kostí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie272 kJ /
65 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Klasický ruský boršč Videorecept

Klasický ruský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho…

45natalie

175 min