Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso králičí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík na segedínský způsob

Králík na segedínský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájenou na kostičky v kastrolu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem a osolíme.Do základu vložíme nakrájené…

RubyRom

105 min

Variace na caponatu s ušáčkem

Variace na caponatu s ušáčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu a maso nakrájíme na stejně velké kostičky, dáme do pekáče. Přidáme nastrouhaný česnek, protlak, víno, ocet, sojovku, bylinky, osolíme, opepříme a zakápneme…

Kikis

80 min

Francouzská králičí polévka

Francouzská králičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Králičí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme v hrnci na másle dorůžova. Zalijeme vývarem (drůbežím nebo zeleninovým) a vaříme do…

Králík v zelené paprice

Králík v zelené paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kousky částečně vykostěných králičích zadních stehen a hřbetu důkladně okořeníme rozetřeným česnekem, kořením, hořčicí - raději kremžskou, složíme do pekáčku a zasypeme…

Cuketková skládanka

Cuketková skládanka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na trošičke oleja orestujeme narezanú cibuľu a cesnak, pridáme na malé kocôčky narezané mäso a opražíme, kým sa mäso zatiahne, cca 2 min. Vložíme na kocky nakrájanú…

Králičí maso s houbovou směsí

Králičí maso s houbovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso odbláníme a nakrájíme na hranolky. Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme maso, sl. papriku a za stálého míchání dusíme na malém plameni.Zalijeme několika…

Klobásková gril show

Klobásková gril show

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Střeva propláchneme a necháme ve vodě. Různé druhy masa si zkombinujeme podle svých chutí. Maso si pomeleme najemno i nahrubo a smícháme s kořením dle našich zvyků a…

Králík po italsku

Králík po italsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechny ingredience dáme do kastrolku a provaříme. Směsí přelijeme naporcované kousky králíka a necháme nejlépe do druhého dne odležet a marinovat. Druhý den dáme péct…

Vercik 777

50 min

1 2 3