Pečené kůzlečí maso
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme olej s prolisovaným česnekem. Maso osolíme, opepříme a naložíme do oleje s česnekem. Necháme 12-24hodin uležet. Dáme do zapékací skleněné mísy. Kostičky špeku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 444 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smícháme olej s prolisovaným česnekem. Maso osolíme, opepříme a naložíme do oleje s česnekem. Necháme 12-24hodin uležet. Dáme do zapékací skleněné mísy. Kostičky špeku…
Maslo a olej rozohrejeme na panvici a orestujeme na nich nadrobno nakrájanú cibuľu.Pridáme na kocky nakrájané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne. Vložíme vetvičky…
Grilování levou zadní: Nažhavte uhlíky a chyťte sezónu šťavnatých steaků za pačesy!
Jak jednoduše připravíme voňavou polévku z pečené zeleniny? Chuti pomůže vývar i správné koření, pak je polévka výborná
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!