Pelmeně s petrželkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenPelmeně patří mezi tradiční pokrmy ruské a jí blízké kuchyně. Jedná se o ve vodě vařené knedlíčky plněné zpravidla masovou směsí. K nim pak můžeme servírovat lahodnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pelmeně patří mezi tradiční pokrmy ruské a jí blízké kuchyně. Jedná se o ve vodě vařené knedlíčky plněné zpravidla masovou směsí. K nim pak můžeme servírovat lahodnou…
Postup TAPENADE: Všechny ingredience mimo soli a pepře dáme do misky a tyčovým mixerem rozmixujeme. Pak dochutíme pepřem a solí. Podáváme s bilým pečivem. Tapenade je…
Do umytého masa přidáme vejce, strouhanku, krupici, česnek, nastrouhaný sýr, koření podle chuti a rukou pořádně promísíme v hmotu. Dáme na chvíli do lednice a mezitím si…
Slaninu rozkrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme nastrouhanou mrkev a celer, nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a osmahneme.Přidáme maso a za stálého…
Brambory dobře omyjeme, se slupkou nakrájíme na menší kousky a dáme na pekáček vymazaný sádlem nebo máslem. Osolíme, opepříme a přidáme mleté maso. Pak poklademe kousky…
Do misky si nakrájíme cibuli, přidáme maso, protlačený česnek, vajíčka a vše promícháme. Přidáme zeleninu (mrkev posekanou na větší kousky. Tvarujeme karbanátky, které…
Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli, orestujeme do sklovata, přidáme mleté maso a za stálého míchání restujeme, až je maso oddělené od…
Brambory zapečené s mletým masem a cuketou jsou skvělým příkladem sytého jídla, které spojuje různé chutě dohromady. Tento pokrm je ideální pro každou příležitost, kdy…
Zelné listy vyndáme ze slaného nálevu a opláchneme. Mleté maso ochutíme kořením a jemně posekanou mátou (jsou dny, kdy mátou pohrdnu a provensálské koření nahradím…
Namočený a vyžmýkaný rožok zmiešame s mäsom, jemne nasekanou cibuľou a 2 vajcami.Ochutíme soľou, korením a paprikou.Cesto rozvaľkáme a nakrájame na štvorce asi 7x7 cm…
Do mletého masa zapracujeme sůl, česnek, mletý pepř, drcený kmín, vajíčko a strouhanku. Anglickou nakrájíme na nudličky, cibuli na céčka, šunku a uzený sýr na hranolky …
Papriky zbavíme vnitřků.Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mleté maso, pokrájenou klobásu, podusíme, přidáme rýži, sůl a pepř dle chuti, vaříme do měkka…
Na trošce oleje si zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, okořeníme osolíme a přidáme prolisované stroužky česneku. Až maso trošku zhnědne a orestuje se…
Všechny suroviny zamícháme, dobře propracujeme, na igelitovém sáčku potřeném vodou vytvoříme 2 šišky. Šišky potřeme chilli hořčicí, dáme na vysoký plech, který jsme…
Hlávku zelí, u které vykrojím střed košťálu, uvařím ve slané vodě.Hlávku rozeberu na jednotlivé listy, které plním směsí: Cibuli zesklovatím, přidám na drobno…
V míse smícháme mleté maso,na drobno nakrájenou cibuli, koření, vejce a v mléce namočené rohlíky. Pokud je hmota moc řídká, dohustíme strouhankou. Vymažeme si…
Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji. Přidáme maso a opékáme a vařečkou rozmělníme. Přimícháme protlak, rajče a koření. Dusíme do měkka a dochutíme.Nachystáme…
Udělejte si radost rychlým, úplně jednoduchým a velmi chutným receptem. Šťavnaté mleté maso, těstoviny al dente, zlatavá cibulka a sýr, který pokrm zjemní. Rodina jej…
Receptů na toskánskou omáčku k těstovinám najdeme spousty. Její příprava je snadná a rychlá. Do té naší použijeme mimo standardních surovin i žampiony a cuketu.…
Italskou specialitu připravíme z plátů těstovin, bešamelu a směsi z mletého masa a rajčatového protlaku, kterou ochutíme voňavými bylinkami. Povrch zasypeme sýrem a…
Tradiční lasagne, ve kterých se střídají dvě omáčky, červená s masem a bešamelová se sýrem, jsou velmi oblíbené. Pokud máte dostatek času, můžete připravit pláty lasagní…
Tyto zapékané těstoviny vám jistě zachutnají. Příprava je velmi snadná a jsou plné chutí. Zapečeme je s mletým masem, kapustou, nivou a salámem a přidáme i čerstvé…
Den předem si večer namočíme fazole. Namočené fazole si druhý den opereme, uvaříme a scedíme. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno, dáme osmažit na pánev se sádlem.…