Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso skopové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie543 kJ /
130 kcal
Bílkoviny20,30 g
– z toho živočišné bílkoviny20,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,40 g
– nasycené2,44 g
– nenasycené2,07 g
–– mononenasycené1,89 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Djuveč (džuveč)

Djuveč (džuveč)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční balkánskou pochoutkou je djuveč s neodolatelnou kombinaci jemného koření, čerstvé zeleniny a šťavnatého masa. K tomuto sytému jídlu, které si vás podmaní svojí…

Bibinka

80 min

Jupka

Jupka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Z múky, soli a vody urobíme cesto. Vody dáme toľko, aby sme mohli vypracovať cesto trocha mäkšie ako na rezance. Z cesta si urobíme malé tenké placky ( priemer asi 10…

tejaja

60 min

Skopové maso a Ia Dárius

Skopové maso a Ia Dárius

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…

TanyaHay

60 min

Beránčí mlsání

Beránčí mlsání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle. Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.…

Řecké knedlíčky se skořicí

Řecké knedlíčky se skořicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso smícháme s utřeným česnekem, kořením a strouhankou, zvlhčenou vodou nebo vývarem. Mokrýma rukama tvarujeme menší knedlíčky, obalíme je v hladké mouce a usmažíme na…

Beránčí masíčko

Beránčí masíčko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kostky masa osmažíme na sádle na zpěněné cibulce, přidáme česnek, sůl, mleté papriky a po krátkém osmahnutí podlijeme vývarem (vodou) a dusíme. Přidáme trochu kečupu …

Kabuli pilav

Kabuli pilav

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Rýži přebereme, propláchneme, zalijeme horkou vodou a necháme cca tři hodiny stát. Rozinky očistíme, zalijeme horkou vodou a necháme také alespoň tři hodiny stát.…