Normandská rybí polévka
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut. Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 1,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut. Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na…
Maďarská delikatesa: Dršťky na paprice voní slaninou a chutnají jako vylepšený guláš. Po tomhle jídle se jen zapráší!
Retro okénko: Piškotové dortíky Miky stály 3 Kčs, dnes jsou za 20 Kč. Podle našeho receptu chutnají stejně jako před třiceti lety
Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka