Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso z vepřové hlavy - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 226 kJ /
293 kcal
Bílkoviny17,00 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky25,00 g
– nasycené7,00 g
– nenasycené18,00 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jelítka     Rozpis na 10 kg

Jelítka Rozpis na 10 kg

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Den před zabijačkou uvaříme kroupy. Nesmějí být ani tvrdé ani rozvařené. Vodu scedíme a kroupy neproplachujeme, aby se lépe spojily s krví. Rozloží se v tenčí vrstvě,…