Matesová chuťovka - báječná pomazánka k posezení
Recept ještě nebyl hodnocenMatesy pokrájíme na malé kousky, necháme jsme je okapat od oleje, všechny další uvedené suroviny pokrájíme, přidáme tvaroh, trochu lučiny s paprikou, pokrájenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 44,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 39,00 g |
–– mononenasycené | 27,00 g |
–– polynenasycené | 12,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Matesy pokrájíme na malé kousky, necháme jsme je okapat od oleje, všechny další uvedené suroviny pokrájíme, přidáme tvaroh, trochu lučiny s paprikou, pokrájenou…
Vyzkoušejte lahodnou matjesovo-vajíčkovou pomazánku, která spojuje jemnost vajec s výraznou chutí matjesů. Tento krémový pokrm je ideální na čerstvý chléb nebo krekry.…
Matjesy pokrájíme na malé kousky. Cibulky očistíme a drobně pokrájíme i se zelenou natí.Obojí smícháme v misce i s olejem z matjesů, opepříme, trochu osolíme a dáme do…
Matjesy nakrájíme na nudličky a ty poté nakrájíme na kostičky. Olej z matjesů ponecháme stranou! Nakrájené matjesy vložíme do větší misky a přidáme tvaroh s nakrájenou…
Zeleninu uvařime. Necháme úplně vystydnout. Oloupeme. Červenou řepu, mrkev a brambory nastrouháme na velkém struhadle. Každé zvlášť. Cibuli a rybu nakrájíme nadrobno,…
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů
Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Vídeňská káva Einspänner: Vznikla jako káva pro kočí na zahřátí, výborná je ale i ledová