Steak z čerstvého mečouna
Recept ještě nebyl hodnocenRybu osušíme papírovou utěrkou, z jedné strany osolíme, opepříme a pokapame šťávou z citronu. Rozpálíme si grilovací pánev na nejvyšší stupeň a vložíme na ni rybu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 509 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,40 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rybu osušíme papírovou utěrkou, z jedné strany osolíme, opepříme a pokapame šťávou z citronu. Rozpálíme si grilovací pánev na nejvyšší stupeň a vložíme na ni rybu…
Mečoun je známý svým pevným masem a jemnou chutí, která se při grilování dokonale rozvine. Mečoun na grilu je nejen rychlý a jednoduchý na přípravu, ale také zdravý a…