Bylinková sodovka
Recept ještě nebyl hodnocenBylinky natrháme na menší kousky, přímo do lahve od Sodastreamu, zalijeme vychlazenou vodou a uděláme sodovku. Při vytahování z přístroje pění malinko víc, než jsme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 341 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bylinky natrháme na menší kousky, přímo do lahve od Sodastreamu, zalijeme vychlazenou vodou a uděláme sodovku. Při vytahování z přístroje pění malinko víc, než jsme…
Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo.Jablko nakrájime na malé kostky a zakápneme citronovou šťávou.Jogurt prošleháme s medem a přidáme jemně natrhané lístky meduňky.…
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé