Ovocný salát se skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenVšechno ovoce oloupeme nebo jen omyjeme (podle druhu) a nakrájíme na kousky oblíbeného tvaru a velikosti. Posypeme skořicí, cukrem a přidáme bílý jogurt. Vše promícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 159 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechno ovoce oloupeme nebo jen omyjeme (podle druhu) a nakrájíme na kousky oblíbeného tvaru a velikosti. Posypeme skořicí, cukrem a přidáme bílý jogurt. Vše promícháme…
Nakrájíme vše na libovolné kousky: okurku na plátky, stejně tak rajčata. Meloun zbavíme slupky a semínek.Poskládáme na talíř, přidáme kousky sýra a zastříkneme olivovým…
Meloun, jablka, cibuli a fíky nakrájíme na větší kousky, dáme do hrnce , přidáme cukr, papriku nakrájenou na proužky, ocet, sůl a pepř. Přisypeme hořčičná semínka a na…
Sladký meloun dobře ladí s křupavými salátovými listy, slanou gorgonzolou a sladkokyselou zálivkou. Příprava salátu je velmi snadná. Salát je příjemně osvěžující, a tak…
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Josef Maršálek: Že vyhrála Martina je úžasné. Holka z Přerova si vyhrnula rukávy a dokázala to!