Muffiny s kaki
Recept ještě nebyl hodnocenV mixéru rozmixujeme banán s mlékem. Vlijeme do větší mísy a přidáme ostatní ingredience. Těstem pak plníme formičky na muffiny. Každý muffin na závěr poklademe…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V mixéru rozmixujeme banán s mlékem. Vlijeme do větší mísy a přidáme ostatní ingredience. Těstem pak plníme formičky na muffiny. Každý muffin na závěr poklademe…
Recept jsem dostala od kamaráda, v originále je tuřín strouhaný nahrubo a nevařený. Mě se po zakoupení zdál dost tvrdý, tak jsem jej uvařila. Syrový chutná podobně jak…
Jáhly si důkladně propereme pod horkou vodou a dáme je vařit do osoleného mléka. Přidáme cukr nebo med a vaříme do kašovité hustoty. Podle potřeby můžeme dolít mlékem…
Všechny suroviny, kromě vlašských ořechů, smícháme.Narovnáme do muffinových formiček a ozdobíme vlašskými ořechy.Pečeme na 150 st. do suché špejle.
Tofu rozkrájíme na drobno a společně s ostatními ingrediencemi umixujeme dohladka.Zeleninu umyjeme a nakrájíme na kousky. Uvaříme si vajíčka a nakrájíme. Přidáme trochu…
Do mléka nasypu Hrašku, přidám med, sůl, prášek do pečiva a pomalu sypu hladkou mouku a míchám, až dosáhnu konzistence palačinkového těsta.Sběračkou liji těsto na pánev…
Formu o průměru 20-25 cm vymažeme rostlinným olejem nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 180°C. Do mísy dáme mléko, smícháme ho s octem a necháme asi 5…
Vyšleháme žloutky s cukrem, olejem, medem a vlažným mlékem.Do žloutkové směsi přisypeme mouku smíchanou s kypřícím práškem, perníkovým kořením a zamícháme.Přisypeme…
Formu o průměru 20-25 cm vymažeme rostlinným olejem nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 180°C. Do mísy dáme mléko, smícháme ho s octem a necháme asi 5…
Třešňová bublanina bez vajec je lahodný a lehký dezert, který je ideální pro všechny, kdo dodržují dělenou stravu. Tento jednoduchý koláč kombinuje šťavnaté třešně s…
Ovesné vločky nasypejte spolu s cukrem do hrnce a zalijte sójovým mlékem. Zahřejte na takovou teplotu, kdy vás po ponoření začne pálit prst. Nechte alespoň 20 minut…
Celá vejce rozmícháme s cukrem a Herou. Přidáme všechny sypké suroviny včetně guaru a umícháme těsto. Na závěr přilijeme sojové mléko na zjemnění. Podle potřeby můžeme…
Celá vejce rozmícháme s cukrem a Herou. Přidáme všechny sypké suroviny včetně guaru a umícháme těsto. Na závěr přilijeme sojové mléko na zjemnění. Podle potřeby můžeme…
Tento delikátní koláč s chřestem a bazalkovým krémem je ideální volbou pro lehký a chutný oběd nebo večeři. Křupavé těsto se dokonale snoubí s jemností chřestu a…
Mazanec v souladu s principy dělené stravy představuje zdravější a lehčí alternativu tradičního velikonočního pečiva. Nemusíte se tedy vzdávat chuti a tradičních pokrmů.…
Kyselkavá rebarbora nachází své uplatnění nejčastěji ve sladké kuchyni. Dezert v podobě pudinku s rebarborou a oblíbenou granolou si mohou bez výčitek vychutnat i vegani…
Cuketový chlebíček z formy voní po skořici a muškátovém oříšku. Netypickou chuť mu dodá kokosový cukr. Ořechy vypadají efektně na řezu a přidají křupavý element. Navíc…
Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a odložíme.Na 2 lžících oleje orestujeme dozlatova tofu, nasypeme na ubrousek a odsajeme tuk.Cibuli zpěníme na 1 lžíci oleje,…
Rozmixuji jahody a změřím jejich objem. Do odměrky naliji tolik mléka, aby spolu s jahodami dávalo objem půl litru. Vmíchám pudinkový prášek do mléka a vařím do…
Do pekárny naliji tekuté přísady na těsto, na ně sypké a nechám ji pracovat. Po vykynutí těsto natlačím do dortové formy, vyložené pečicím papírem, pokladu rozpůlenými…
Vločky na 15 minut nechám nabobtnat v takovém množství vody, aby byly ponořené. Přidám špetku soli a vařím je za stálého míchání. Když je nechám předem nabobtnat, jsou…
Všechny suroviny dáme do mixéru a rozmixujeme.
Studené brambory oloupeme, nastrouháme, zasypeme moukou, osolíme a vypracujeme těsto. Vytvoříme váleček, z něho odkrajujeme kousky, které zaváříme v osolené vodě. Až…
Cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, to samé uděláme s petrželí. Do kastrolu dáme olej, cibuli a přidáme petržel. Restujeme, až petržel chytne zlatavou barvu, stáhneme…