Zdravá ovesná kaše ze sojového mléka
Recept ještě nebyl hodnocenDo kastrolu nalijeme vodu, do ní nasypeme sojové mléko a metličkou dobře promícháme, pak přisypeme ovesné vločky a pohanku. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 8 minut.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do kastrolu nalijeme vodu, do ní nasypeme sojové mléko a metličkou dobře promícháme, pak přisypeme ovesné vločky a pohanku. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 8 minut.…
Výběr bezlepkového pečiva vás může potrápit, je dražší a nabídka není tak široká. Řešením je upéct si svůj vlastní bezlepkový chléb. S tímto receptem a s pomocí domácí…
Hovězí maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kusy nakrájený celer, mrkev, petržel a chvíli restujeme. Přidáme osolené, opepřené maso a…
Pangacia omyjeme, pokapeme citronem,osolíme mořs.solí a pokapeme Tamari - necháme odležet. Na sezamovém oleji osmahneme do růžova cibulku a česnek, přidáme filetky.…
Ve vodě rozmixujeme sojové mléko, přidáme vločky a fruktozu a necháme namočené přez noc. Pokud chceme palačinky na snídani, tak ráno přidáme hladkou mouku, žloutek,…
Zapečený lilek s celerem je lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje jemnou chuť lilku s výraznou chutí celeru. Tento jednoduchý recept je skvělou volbou pro vegetariány…
Výživový specialista Petr Havlíček k úplňkové dietě: Doporučuji začít přerušovaným půstem, ten tělu prospěje
Jídelní rozmary slavných: Marilyn Monroe dietu nedržela. Jedla ale ve velkém množství syrovou mrkev a měla ráda krůtí srdíčka i játra
Holka u plotny radí: Kuře na cibulovém zelí je pikantní díky hořčici a voní po citronu a česneku. Takhle snadno se dělá