Buchta HRK HRK
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme…
Listové těsto je velmi populární díky své variabilitě, ale také proto, že se dá koupit už hotové. Připravit pohoštění pro nečekanou návštěvu tak nemůže být snadnější.…
Děrovaná buchta je vláčný moučník, který překvapí nejen svou netradiční strukturou, ale i dokonalou chutí. Do děr se zapracuje hedvábně jemný krém, který se vpije do…
Děrovaná buchta je vláčný moučník, který překvapí nejen svou netradiční strukturou, ale i dokonalou chutí. Do děr se zapracuje hedvábně jemný krém, který se vpije do…
Ovesné vločky na 15 minut namočíme do horkého mléka.Rozmačkáme banány, přidáme vajíčka, kakao, kypřicí prášek a řádně promícháme.Vmícháme namočené vločky a těsto vlijeme…
Ovesné vločky na 15 minut namočíme do horkého mléka.Rozmačkáme banány, přidáme vajíčka, kakao, kypřicí prášek a řádně promícháme.Vmícháme namočené vločky a těsto vlijeme…
Máte chuť na pizzu, ale nechcete čekat až těsto vykyne? Pak tu máme recept přesně pro vás - domácí pizza bez droždí. Těsto je méně náročné na přípravu, dobře se válí a…
Známe ji sice ze závodních a školních jídelen, ale teprve doma připravená žemlovka je neskutečná dobrota! Voňavá jablky, skořicí a vanilkou poslouží jako hlavní sladké…
Mazanec (dříve zvaný také pomazanec nebo velikonoční svěcenec) by neměl o Velikonocích chybět na žádném svátečním stole. Mazanec upečený podle tohoto receptu krásně voní…
Mazanec (dříve zvaný také pomazanec nebo velikonoční svěcenec) by neměl o Velikonocích chybět na žádném svátečním stole. Mazanec upečený podle tohoto receptu krásně voní…
Babiččiny buchty tak, aby je zvládl i ten, kdo chce kynuté buchty péct úplně poprvé. Podrobné postupy jsou požehnáním pro všechny začátečníky. Babiččiny buchty můžete…
Babiččiny buchty tak, aby je zvládl i ten, kdo chce kynuté buchty péct úplně poprvé. Podrobné postupy jsou požehnáním pro všechny začátečníky. Babiččiny buchty můžete…
Připadají vám buchty na plech příliš obyčejné? V tom případě vás vyvedeme z omylu naším receptem na kokosové řezy, které můžete znát i pod názvem řezy raffaello.…
Jednoduchá, šťavnatá a rychlá bábovka. Mrkev dodá těstu vláčnost a zajímavou strukturu. Sníh z vaječných bílků pak bábovku učiní krásně nadýchanou. Nechte se inspirovat…
Kaši z ovesných vloček doplněnou kakaem, čokoládou, skořicí nebo ovocem si na snídani nebo k večeři rád dá nejeden mlsoun. Je hotová co by dup a zvládne ji i začátečník.…
Potěšte velikonoční koledníky jednoduchým nepečeným cukrovím, které je nápadně podobné vánočním vosím hnízdům. Cukroví, plněné žloutkovým krémem vonícím po rumu, polité…
Sýrová omáčka vás zachrání vždy, kdy máte pocit, že doma nic k jídlu nemáte. Ale kousek sýra, trocha mléka a těstovin se ve spíži přece jen vždycky najde. A za pár chvil…
Dostali jste chuť na tvarohový koláč, ale nemáte příliš času na jeho přípravu? Zkuste ho upéct podle našeho receptu, je zaručeně nejrychlejší a také nejjednodušší. Tento…
Potřebujete výbornou a osvědčenou náplň do štrúdlu nebo koláčů? Vyzkoušejte makovou náplň podle osvědčeného receptu. Mák v této úpravě je opravdu lahodná záležitost.…
Tradiční velikonoční krasavec, který nesmí chybět na svátečním stole. Peče se z třeného, piškotového, šlehačkového, tvarohového i mramorovaného těsta. Vyzkoušejte našeho…
Máte doma přebytky ovoce? Ať už se jedná o čerstvé sezónní druhy nebo mražené ovocné zásoby, máme pro vás jednoduchý recept na ovocný koláč. S posypkou z křupavé…
Tyto placičky jsou tak voňavé, zlatavé a křupavé, že na ně rodina čeká s nachystanými talířky v rukou snad už při otevření trouby. Škvarkové placky jsou zkrátka sázka na…
Drobenkový koláč je opravdu rychlý a jednoduchý. Nemusíte se zdržovat rozvalováním plátu těsta, místo něj je náplň rozprostřená mezi dvěma vrstvami drobenky. Koláč voní…