Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mléko - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rebarborový dort

Rebarborový dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Chuť křehkého těsta s kyselkavou rebarborou a tvarohovo-pudinkovou náplní jde skvěle dohromady. Využijte krátkou sezónu rebarbory právě k přípravě tohoto netradičního…

tejaja

80 min

Palačinky s kopřivami

Palačinky s kopřivami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud vás již omrzeli sladké palačinky, můžete vyzkoušet tyhle slané, plněné a bohatě sypané na povrchu. Zapečením sýrů a nádivky vznikne dokonalá kombinace chutí.

sidera

55 min

Ředkvičkový salát se sýrovou zálivkou

Ředkvičkový salát se sýrovou zálivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Tento jednoduchý ředkvičkový salát je příjemně osvěžující. Křupavé pikantní ředkvičky a uvařená vejce zalijeme chutnou sýrovou zálivkou ochucenou hořčicí a citronovou…

HankaPu

20 min

Svítek a kosmatice

Svítek a kosmatice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kosmatice je vznešenějším názvem květů černého bezu. Tradičně z nich připravujeme nejen sirup, ale také je můžeme podávat třeba s vařenými bramborami. Květy obalíme v…

Nadja

20 min

Rebarborové řezy z dvojího těsta

Rebarborové řezy z dvojího těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rebarbora má širokou škálu využití jak ve slané, tak i sladké kuchyni. Její chuť je opravdu jedinečná, lehce nakyslá a nejlépe vynikne na piškotových řezech, které jsou…

cathleen

75 min

Ořechovo - rebarborové copánky

Ořechovo - rebarborové copánky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kynuté těsto je tvárné a můžeme z něj připravit, kromě klasických buchet a koláčů, také netradičně tvarované záviny. Jedním z takových je tento cop, který naplníme směsí…

nofrona

65 min

"Opilý" rebarborový koláč

"Opilý" rebarborový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Využijte jarní čas k přípravě rebarborového koláče. Zvlášť v době, kdy je rebarbora v té nejlepší formě. Upečení koláče neodkládejte. Využijte první volnou chvilku.…

rozmarynaH

60 min

1 592 593 594