Buchta s morušemi
Recept ještě nebyl hodnocenSurovina na těsto smícháme v míse dohromady, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, hustě poklademe morušemi a upečeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 326 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Surovina na těsto smícháme v míse dohromady, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, hustě poklademe morušemi a upečeme.
Moruše přebereme, stopičky není třeba otrhávat, mohou na plodu zůstat. Vsypeme je do nepřilnavého kastrolu, zalijeme citronovou šťávou, zasypeme cukrem a dáme péct do…
Omyjeme a očistíme ovoce, dáme do nádoby na mixování a rozmixujeme nejprve s mlékem, pak přidáme smetanu a suroviny na dochucení.Dáme do nádoby, ve které budeme mrazit…
Všechny vychlazené suroviny rozmixujeme do hustého koktejlu a dáme zmrazit do zmrzlinovače.
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích,…
Maličká domácí pekárna může pomoci i při přípravě marmelády. Odpadá nám tím zdlouhavé míchání i hlídání, aby se marmeláda nepřipálila, pekárna všechnu práci zvládne za…