Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mošt - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie265 kJ /
63 kcal
Bílkoviny0,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,15 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,09 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,00 g
– cukry13,70 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Sirup z jablečného moštu

Sirup z jablečného moštu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Odstátý mošt hadičkou opatrně stáhneme z kalů a lehce zahřejeme.Přidáme cukr a kyselinu citronovou, rozmícháme a zcela nakonec vmícháme i tresť (aroma).Hotový sirup…

Jablko - hruškový dezert

Jablko - hruškový dezert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. Na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme cukr a za stálého míchání zkaramelizujeme. Zalijeme moštem,…