Moučka mandlová - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 586 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 23,00 g |
–– polynenasycené | 21,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Marocký mandlový závin - M´hencha
Recept ještě nebyl hodnocenV robotu na jemno rozmixujeme nasekané mandle, mandlovou moučku, oba cukry, koření, z řádně vydrhnutého pomeranče jemně nastrouhanou kůru a bílky. Troubu rozehřejeme na…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Jarní úklid volá! Vyčistěte troubu, mikrovlnku i zanesené hrnce bez chemie a skoro zadarmo
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník