Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka hladká pšeničná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Chléb slunečnice

Chléb slunečnice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ak použijeme na prípravu cesta domácu pekáreň - postupujeme ako obyčajne, t. zn. najprv prísady tekuté, potom sypké, na vrch droždie a cukor. Necháme len vymiesiť a…

Housky z černého piva

Housky z černého piva

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vše zaděláme, buď ručně v míse, nebo v domácí pekárně a necháme vykynout. Následně tvoříme libovolné tvary.Znovu necháme na plechu kynout asi 20 minut, pak potřeme…

hekute

90 min

Prsa sv. Agáty

Prsa sv. Agáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ze surovin vypracujeme těsto na vále, nádivku spojíme v míse polevu umícháme v misce. Těstem vyložené formičky plníme náplní a zavíčkujeme kouskem těsta. …

Domácí pizza z žitného kvásku

Domácí pizza z žitného kvásku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kvásek odebraný 5-7gr a 50gr vody + 50gr žitné mouky pořádně promícháme a necháme zhruba 10-12h kvasit v pokojové teplotě. Pak všechny ostatní suroviny smícháme v robotu…

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

1 2