Konopná šunková pizza
Recept ještě nebyl hodnocenŠunková pizza patří mezi nejoblíbenější pokrmy světa. Pokud však dbáte na zdravější a lehčí jídelníček, ale i přesto byste si takovou pizzu dali, vyzkoušejte náš recept.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šunková pizza patří mezi nejoblíbenější pokrmy světa. Pokud však dbáte na zdravější a lehčí jídelníček, ale i přesto byste si takovou pizzu dali, vyzkoušejte náš recept.…
Na přípravu bezlepkového chleba není nutné kupovat jen hotové směsi. Můžete se pustit do experimentování a zkoušet různé kombinace bezlepkových mouk, například jako v…
Voňavé celozrnné těsto, jemná tvarohová náplň, šťavnaté švestky a křupavé ořechy se spojují v koláč, který potěší milovníky tradičních chutí i zdravějších dezertů.…
Koláčovou formu vyložíme pečicím papírem. Troubu včas předehřejeme na 180 °C.Jablka oloupeme a nastrouháme. Švestky omyjeme, vypeckujeme a překrájíme na půlky.Mouku…
Na snídani, na svačinu a i s sebou do krabičky můžete připravit tyto jemné a přirozeně bezlepkové vafle. kombinace pohankové a ovesné mouky je zároveň prospěšné pro naše…
Meruňkový koláč je ideální moučník, který lze považovat za vrchol letní sezóny. Do drobenky můžete přidat špetku skořice pro skvělou chuťovou tečku. V receptu je použita…
Meruňkový koláč je ideální moučník, který lze považovat za vrchol letní sezóny. Do drobenky můžete přidat špetku skořice pro skvělou chuťovou tečku. V receptu je použita…
Krůtí maso nakrájíme na malé kousky, pórek na půlkolečka.V kastrůlku rozehřejeme máslo a prudce na něm opečeme maso. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.V druhém kastrůlku…
Vše smícháme a necháme chvíli odpočinout.Naplníme do formy na muffiny a pečeme na 180 stupňů 20 minut.Můžeme podávat s ovocem.
sklenka = 200 ml Všechny přísady zamícháme na hladké těsto a necháme chvilku postát. Zpočátku je těsto dost lepivé, ale po chvíli pěkně zpevní.Pak těsto vyválíme asi…
Zakysanou smetanu vyklopíme do misky, misku naplníme mlékem a přidáme do misky společně s ostatními surovinami. Důkladně metličkou prošleháme a necháme alespoň 15 minut…