Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka pšeničná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Brambodlíky

Brambodlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nastrouháme.Přidáme mouku žitnou a polohrubou (prosáté).Přidáme 1 celé vejce a nastrouhanou Nivu.Osolíme, přidáme římský kmín, cca 1…

Briošky různých tvarů

Briošky různých tvarů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Příprava kvásku (omládku) dle základního postupu. Briošky vyrábíme ze středně tuhého těsta jako na vánočky. Těsto má být dobře vyzrálé, aby se briošky dobře formovaly a…

Chléb s pěti druhy semínek

Chléb s pěti druhy semínek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Suroviny nadávkujeme do pečící nádoby v pořadí, jak jsou napsány. Semínka nasypeme do dávkovače rozinek a oříšků. Vybereme program BASIC RAISIN (základní s rozinkami)…

clupmi

240 min

Sušenky Krásné ráno

Sušenky Krásné ráno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ovesné vločky do růžova opražíme a pomeleme - rozmixujeme.Suroviny zpracujeme na těsto (těsto jsem zadělávala v pekárně na programu "Těsto", ale pekárna není podmínkou,…

hekute

60 min

Jahodový koláč s mandlemi

Jahodový koláč s mandlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Vejce ušleháme se 2 lžícemi horké vody do pěny. Přidáme cukr a rumovou přísadu do pečení a šleháme dál, dokud nevznikne hladký krém. Vmícháme mandle. Mouku promícháme…

Aralka

60 min

Sójové nugetky v trojobalu

Sójové nugetky v trojobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sójové nudličky vaříme ve velkém hrnci podle návodu v osolené vodě, stačit by ale mělo 10 min. Přecedíme, hrnec naplníme studenou vodou, vložíme nudličky do vody a…

jumano

20 min

Makové rolky s povidly

Makové rolky s povidly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do hrníčku nalijeme vlažné mléko, přidáme fruktosu a rozdrobené droždí. Necháme vzejít kvásek. Prosetou mouku zpracujeme s vejcem a jogurtem, přidáme kvásek a prohněteme…

Křížkové bochánky

Křížkové bochánky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Večer si smícháme suroviny na kváskový základ a přikryté necháme přes noc (12hod) odpočívat v teple. Ráno do velké mísy dáme vodu, OvesMilk a Vajahit. Na tekutinu…

1 2 3