Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkev - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová tyčinková roláda

Vepřová tyčinková roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve namočíme nalámané tyčinky do rozšlehaného vajíčka s mlékem, nejlépe přes noc, aby hodně nasákly. Na oleji zpěníme jednu cibuli s polovinou slaniny a přidáme na…

Mrkvový salát s mandarinkami a ořechy

Mrkvový salát s mandarinkami a ořechy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mrkve oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, trochu osolíme, promícháme a rukou promneme, aby mrkev pustila šťávu. Jablko oloupeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na…

RubyRom

30 min

Kapr po chalupářsku

Kapr po chalupářsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nasolené, odležené porce ryby prošpikujeme skrz hřbet slaninou a posypeme sladkou paprikou.V pekáči rozpustíme máslo, vložíme část brambor, oloupaných a nakrájených na…

Zeleninová roláda

Zeleninová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vejce rozšleháme v misce se solí a pepřem. Brambory a mrkev oškrábeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme. Vše smícháme v míse s vajíčkem.Plech vyložíme…

Kacuda

70 min

Zeleninový knedlik

Zeleninový knedlik

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Postup – přepis z Praktické hospodyňky 7 dkg slaniny nakrájíme na kostečky, dáme ji rozpustit a přidáme ke 3 žemličkám, namočeným v mléce, které jsme si prolisovaly. …

Rybářova podkova s kaší

Rybářova podkova s kaší

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce. Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici…

Bratislavský salát

Bratislavský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory uvaříme ve slupce a vychladlé oloupeme a nakrájíme jako do klasik bramborového salátu, přidáme jemně krájenou cibuli, vejce a okurky. Přidáme trochu zálivky z…

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso) Utřeme česnek, přidáme…

badak

60 min

Řepačka se smetanou

Řepačka se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dáme vařit nakrájené zelí, nastrouhanou mrkev, sůl, kmín, brambory nakrájené na kostky a kousek masa nebo kůže (nebo co máme).Když jsou brambory už skoro uvařené,…

1 224 225 226 227 228 243