Plněné kornoutky z toastového chleba
Recept ještě nebyl hodnocenPlněné kornoutky z toastového chleba jsou jednoduchou, avšak nápaditou chuťovkou. Můžete použít různé druhy sýrů, zeleniny, uzenin nebo dokonce pesto. Jsou skvělou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 271 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plněné kornoutky z toastového chleba jsou jednoduchou, avšak nápaditou chuťovkou. Můžete použít různé druhy sýrů, zeleniny, uzenin nebo dokonce pesto. Jsou skvělou…
Z másla, sýrů a sardelové pasty ušleháme pomazánku. Potřeme kolečka rohlíků a položíme kolečka vařených vajec. Malou lžičkou dáme drcecou tresku, kousek kopru,…
V lesích již pomalu rostou houby a recept na poctivou bramborovou polévku zajisté přijde vhod. Polévka z uzeného vývaru má plnou chuť a krásně zasytí. Podáváme ji…
Bryndzu vymiešame s maslom.Pridáme nastrúhané vajíčka a nadrobno narezanú pažitku a vňať cibuľky. Dobre premiešame.
Jednoduchý a barevný pokrm plný letní chuti. Úroda cuket a rajčat se během léta potká a v tomto receptu zužitkujete obojí. Vrstvy plátků cuket a rajčat jsou proloženy…
Uvaříme těstoviny, slijeme je, a než připravíme ostatní, necháme na cedníku dobře okapat a trochu zchladnout. Zatím nastrouháme sýr, a pokud přidáváme i uzeninu (třeba…
V hrnci rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, přidáme sušené houby, kmín a chvíli restujeme. Zalijeme chladným vývarem, rozšleháme metličkou a přivedeme k varu.Polévku…
Tato roláda je lahodnou pochoutkou, která kombinuje různé druhy sýrů. Tento recept nadchne každého milovníka sýrových specialit a stane se hvězdou každého pohoštění.
Kdepak chlebíčky! Pod tímto receptem se schovávají pořádné syté chleby obložené mohutnou vrstvou pochutin. Sýr, šunka, vejce - to vše zasytí a přitom bude skvěle…
Okurku nasekáme na drobno, cibulovou nať na tenoučké kroužky. Současně opékáme topinky nebo tousty v topinkovači.Všechny suroviny na pomazánku dobře promícháme,…
Tyto vepřové nudličky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, inspirovaným balkánskou kuchyní. Kousky vepřového masa jsou marinovány a rychle osmaženy, což jim dodá…
Na oleji osmahneme cibulku, vložíme maso a chvilku necháme na plameni. Poté přendáme do pomalého hrnce. Přidáme omáčku, cibulku a celer. Osolíme, opepříme a podlijeme 0…
Houby si namočíme do mléka, aby změkly, do hrnce s vodou se zeleninovým vývarem nakrájíme chleba a vaříme.Kedlubnu a mrkev nastrouháme a na trošce oleje opečeme.Polévku…
Tvarůžky nakrájíme na kousky a utřeme s tvarohem a máslem (já si pomohla šťouchadlem na brambory). Přidáme cibuli, pivo, dle chuti papriku a sůl a řádně zamícháme. Nať…
Květák rozdělíme na kusy, uvaříme v osolené a okmínované vodě do poloměkka, většinou stačí cca 10min od začátku varu, nesmí být jako bláto. Vyndáme z vody a necháme…
Těstoviny dáme vařit podle návodu. Plech vyložíme pečícím papírem a vložíme uvařené těstoviny.Šunku nakrájíme na kostičky, nakrájíme nať z cibulky, petrželku a přidáme k…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je.Uzené maso i připravené brambory nakrájíme na kostičky.Do hlubší misky dáme lžíci dijonské hořčice a…
Tato výborná kuřecí polévka má díky základu z mrkve krásnou žlutou barvu. Posilňující polévka, kterou vařily už naše babičky, chutná skvěle a díky knedlíčkům z mrkve a…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchnene studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.Na olivovém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme květák, který…
Jemná a nasládlá dýně se skvěle hodí na grilování. Grilujeme ji spolu s kousky brokolice a vařenými bramborami. Po ugrilování zeleninu podáváme přelitou omáčkou ze…
Hrachová kaše nemá moc příznivců. Ale i proto, že hrách má pozitivní účinky na růst a kvalitu našich vlasů, bychom ho měli vzít na milost. Třeba touto velmi jemnou kaší…
Kuřecí stehna uvaříme v osolené vodě doměkka. Vývar necháme vychladnout. Z másla a mouky uděláme jíšku, přisypeme papriky, zalijeme vývarem, prošleháme a přivedeme k…
Maso omyjeme a překrojíme jej tak, abychom získali 2 plátky. Posolíme, opepříme a dáme do spodní nádoby parního hrnce. Já jsem k tomu dělal ještě brokolici, rovněž v…
Žampiony očistíme, případně oloupeme a vyřízneme nožky (necháme je na jiné použití).Vydlabanou dýňovou dužninu smícháme se sýrem, ochutíme chilli, je-li třeba přisolíme…