Cizrna s mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenCícer namočíme na niekoľko hodín a uvaríme.Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme posekaný cesnak, pokrájanú mrkvu, podlejeme vodou a dusíme.Osolíme, pokvapkáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 236 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 4,67 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 3,33 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cícer namočíme na niekoľko hodín a uvaríme.Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme posekaný cesnak, pokrájanú mrkvu, podlejeme vodou a dusíme.Osolíme, pokvapkáme…
Z brambor můžeme vykouzlit spoustu výborných pokrmů, který opravdu zasytí. Vsaďte na zapečené brambory s jarní cibulkou, pórkem a hlívou, provoněné bylinkami. Skvělé…
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem