Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nať z jarních cibulek - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie271 kJ /
65 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dvoucelerová vepřová plec

Dvoucelerová vepřová plec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na malé kostičky, řapíkatý celer na malé kousky a česnek propasírujeme, nebo utřeme se solí. Na oleji si…

Bibinka

60 min