Cuketová omáčka s širokými nudlemi
Recept ještě nebyl hodnocenCukety a česnek nakrájíme na slabé plátky (do 2mm). Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej s máslem, přidáme cukety a česnek, osolíme, opepříme, smažíme na mírném…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cukety a česnek nakrájíme na slabé plátky (do 2mm). Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej s máslem, přidáme cukety a česnek, osolíme, opepříme, smažíme na mírném…
Kapustu nakrájíme na široké nudle, přitom se zbavíme středního košťálu. V dostatečném množství osolené vody vaříme 1 minutu, kapustové nudle vhazujeme až do vřící vody!…
Všechny ingredience s vyjímkou protlaku, cukru, vína, jíšky a nudlí dám vařit do studené vody. Ideální je volné vaření - tažení a odebírání pěny, trvá déle, ale výsledek…
Rezance uvaríme v osolenej vode. Scedíme a premiešame s olejom.Slaninu nakrájame na malé kocky a vyškvaríme.Pridáme nadrobno narezanú cibuľu, troška rasce a soli a…
Nudle uvaříme podle návodu. Část vody z nudlí odložíme na později. Šalotku nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji.Cuketu nastrouháme na hrubo. Společně s paprikou, celým…
Uvaříme zeleninový nebo ohřejeme masový, předem vařený vývar. Do velké hluboké pánve dáme olivový olej a zesklovatíme cibuli nakrájenou nadrobno. Poté necháme rozvonět…
Mleté maso uvaříme v osolené vodě. Kořenovou zeleninu a kapustu očistíme, nakrájíme na nudličky a osmažíme na sádle. Potom vše přidáme do vody k mletému masu.Když je…
Můžeme použít vývar například z uzené krkovice, žebírka atp. Předem dáme uzené maso vařit do studené vody, po prvním převaření vodu slijeme, maso opláchneme, zalijeme…
Těstoviny uvaříme dle návodu, slijeme, vmícháme 2 lžíce rozpuštěného másla a uchováme v teple.Švestky rozpůlíme, vypeckujeme a na másle podusíme doměkka.Zhruba po 5…
Nudle uvaříme ve větším množství osolené vody podle návodu.Po uvaření je scedíme, dáme do misky, přidáme rozpuštěné máslo a promícháme.Vložíme do vymazané a strouhankou…
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?