Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet vinný bílý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Cuketa v koprové marinádě

Cuketa v koprové marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cuketa je tvárná kuchyňská surovina. Připravit z ní lze od předkrmu po dezert vše. Výborná je marinovaná cuketa. Dle našeho receptu je ochucená koprem, medem a hořčicí…

1974andrea

10 min

Nakládané cukety

Nakládané cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cuketová úroda je zde a my stále přemýšlíme, co z této nízkokalorické zeleniny připravit. Cukety můžete naložit do lehce pikantního nálevu okořeněného kurkumou. Podávat…

Okurkové carpaccio

Okurkové carpaccio

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou,…

poslirecept

30 min

Houbový "kečup"

Houbový "kečup"

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto kečupu rajčata nehledejte, najdete v něm ale hub, nejlépe směs lesních, ale jde to i z pěstovaných hub. Houbový kečup chutná k pečenému masu, ale můžete s ním…

aldozlom

150 min

Čatní z lilků

Čatní z lilků

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Velkou úrodu lilků a rajčat využijeme při přípravě výborného zeleninového čatní, se kterým si skvělou chuť zeleniny vychutnáme i mimo sezónu. Čatní se hodí k sýru,…

poslirecept

85 min

Cuketovo - dýňová hořčice

Cuketovo - dýňová hořčice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cuketovo-dýňová hořčice je vynikající a originální dochucovadlo, které spojuje sladkost dýně s jemnou chutí cukety a pikantností plnotučné hořčice. Tato domácí hořčice…

aanet3

90 min

Sněhová roláda

Sněhová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud vám z pečení vánočního cukroví zbyly bílky, upečte z nich sněhovou roládu nadýchanou jako obláček. Je tak rychlá, že ji stihnete připravit jen pár hodin před…

poslirecept

60 min

Králičí řízky s hruškovým pyré

Králičí řízky s hruškovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemná králičí stehna jsou ideální na přípravu křupavých řízků. Výraznější chuť jim dodává marináda, do které je naložíme přes noc. K smaženým řízkům podáváme vařené…

past1978

60 min

Dušený patizon nakyselo

Dušený patizon nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dušený patizon na kyselo s koprem je skvělá variace na koprovou omáčku. Příprava je snadná a opravdu rychlá. Bude se skvěle hodit i k vařenému hovězímu masu. Podávejte…

Kanyla

25 min

Pečený medový salát

Pečený medový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V chladnějších dnech přijde vhod skvělý teplý salát z pečené zeleniny. Pečením zelenině dodáme výraznější chuť, kterou ještě podpoříme medem. Po upečení zeleninu…

poslirecept

40 min

Dort Pavlova od Alenky

Dort Pavlova od Alenky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Po celém světě oblíbený dort Pavlova je dokonalým sladkým dezertem. Spojuje v sobě křupavost a vláčnost bílkového základu s lahodnou šlehačkou. Co nesmí chybět, je pak…

Karin9

90 min

1 6 7 8

Naposledy jste si prohlédli