Domácí pizza z žitného kvásku
Recept ještě nebyl hodnocenKvásek odebraný 5-7gr a 50gr vody + 50gr žitné mouky pořádně promícháme a necháme zhruba 10-12h kvasit v pokojové teplotě. Pak všechny ostatní suroviny smícháme v robotu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,08 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 1,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kvásek odebraný 5-7gr a 50gr vody + 50gr žitné mouky pořádně promícháme a necháme zhruba 10-12h kvasit v pokojové teplotě. Pak všechny ostatní suroviny smícháme v robotu…
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva