Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okoun nilský - suroviny a ingredience

Okoun nilský

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie320 kJ /
77 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Filet z okouna, rozdělíme na dvě stejné porce a to příčně, aby byla zachována cca 2-3 cm výška masa. Filety bohatě osolíme a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Na…

Colombo65

140 min

Bylinkový okoun

Bylinkový okoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filety okouna osolíme, opepříme z obou stran a necháme asi dvě hodiny odpočinout. V misce si utřeme 50 g másla přidáme kůru z citronu, nadrobno nasekané bylinky, mořskou…

Nilský okoun v kabátku z cornflakes

Nilský okoun v kabátku z cornflakes

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filet z okouna, potřeme olivovým olejem a posolíme hrubozrnnou solí a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Mezitím si dáme do igelitového sáčku cca 4 polévkové lžíce…

Colombo65

35 min

Rybí špíz

Rybí špíz

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso nakrájíme na kostky. Posypeme kořením na ryby a osolíme. V misce si připravíme marinádu. Smícháme olej, protlak, papriku a česnek. Rybu naložíme do marinády. …

Nilský okoun na bylinkách

Nilský okoun na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filety nakrájíme na menší pásky (z jednoho filetu asi 4-5 proužků), každý kousek poklademe půlkou plátku sušené šunky (jen na vůni). Cibuli, česnek, bylinky a půl…

Kaill

45 min

Nilský okoun „MALAYSIA“

Nilský okoun „MALAYSIA“

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Filet z okouna nakrájíme na porce cca 5 x 5 cm, posolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 2 hodiny odležet v chladu. Do pánve dáme olej a po jeho rozpálení…

Colombo65

140 min